Veste bună pentru mine, veste bună pentru noi!

Noutati on 1 Jan , 1990

PRIMUL FORMATOR EFT ÎN FORMARE DIN ROMÂNIA

Stimați urmăritori ai acestei pagini, întrerupem pauza de prânz pentru a vă împărtăși o mare, mare bucurie sosită pe calea poștei electronice și care spune așa:
„Bună tuturor,
Sunt încântată să o introduc pe Simona Herb din România ca cel mai noi FORMATOR EFT ÎN FORMARE!!! Simona a lucrat din greu pentru a a duce sute de terapeuți din România în contact cu EFT prin organizarea de trainguri, oferirea de ateliere, supervizarea terapeuților și traducereade materiale EFT. Ea este un terapeut empatic și implicat, dar și o femeie tânără caldă și deschisă, și sunt sigură că văveți bucura cu toții să o cunoașteți. Vă rog să vă alăturați în a îi ura bun venit Simonei !Gail”
Este vorba de Gail Palmer, unul dintre membrii fondatori ai The Ottawa Couple and Family Institute, co-director și șeful comisiei de acreditare a The International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy. Suntem doar vreo 40 de Trainers in Training în toată lumea și sunt realmente fericită să pun România pe harta acestor supervizori.
Urmând valorile centrale ale ICEEFT, formatorii EFT sunt mereu în cautarea de oportunități de  a sprijini dezvoltarea centrelor EFT și/ sau comunităților prin inovație, colaborare li promovarea celor mai bune interese ale practicienilor EFT.  Ca și ambasadori și păstrători ai modelului EFT, formatorii caută oportunități de a colabora activ și de a forma alături de alți formatori astfel extinzând practicarea EFT la nivel local și global. Mai mult despre formatorii EFT puteți citi aici !
Mai multe vești bune urmează, rămâneți pe frecvență! 🙂
simona