Terapie individuală centrată pe emoții- prima dată în România

Noutati on 9 Jun , 2016

Terapie individuală centrată pe emoți: extinderea unui model bazat pe atașament pentru terapia individuală 

Pentru prima dată în România, Lorrie Brubacher, certificată de către ICEEFT ca terapeut, supervizor și trainer EFT (Terapie centrată pe emoții), la invitația centrului Psiris, vine pentru a introduce intervențiile și tehnicile specifice Terapiei individuale centrată pe emoții (EFIT). Dincolo de experiența sa de terapeut de cuplu și familie, Lorrie este profesor consilier, cu experiență de predare în Canada la Universitatea  Winnipeg, Universitatea Manitoba și Universitatea British Columbia. În SUA , Lorrie a susținut prezentări la Universitatea North Carolina în Greensboro. Lorrie oferă consultații, supervizare și training  terapeuților de cuplu și familie ce se află în proces de acreditare cu diferite organizații de profil. Mai multe despre Lorrie.

Terapia individuală centrată pe emoții (EFIT) extinde modelul terapiei de cuplu centrate pe emoții, creat de Dr. Sue Johnson, pentru a facilita lucrul în individual. Cursul de 2 zile aduce răspunsuri complexe la o întrebare majoră:

  • Cum să creăm experiențe emoționale corective, în contextul terapiei individuale, pentru a crea siguranță și securitate cu alții dar și cu sine?  

Mai multe detalii – secțiune evenimente!