Sexualitatea- viziunea terapiei centrate pe emoții

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/03/2019 - 23/03/2019
All Day

Location
Ibis Parlament

Categories


Sexualitatea- viziunea terapiei centrate pe emoții

La invitația Asociației de Psihoterapie Centrată pe Emoții pentru Cuplu și Familie- Centrul EFT România. Lieven Migerode, trainer, supervizor si terapeut EFT acreditat ICEEFT, revine în România pentru a oferi o serie de ateliere aplicate membrilor centrului EFT România, dar nu numai.
(IMPORTANT: Se va asigura traducere engleza-romana pe tot parcursul evenimentului)

Modulul 1 – 22 martie 2019

Primul workshop este deschis atât celor care au parcurs deja formarea în terapia centrată pe emoții, cât și celor care lucrează cu dinamica sexuală în cuplu și doresc să exploreze instrumente noi. Atelierul va dezbate pornind de la circularitatea mai des întâlnită: un partener dorește mai multă intimitate înainte ca viața sexuală să poată fi iar satisfăcătoare, în vreme ce partenerul său simte că raportul sexual sporește tocmai intimitatea.

Cu acest punct de pornire, se va ilustra relația dintre legătura de atașament și conectarea sexuală. Focusul va fi pe nemulțumirile de ordin sexual ca și conținut dominant al circularității negative a cuplului, precum și asupra circularităților sexuale în cuplurile sigure și nesigure.

Atelierul va introduce astfel un cadru specific de descifrare a conectării, oferind abordări specifice pentru a integra pe deplin preocupările din viața sexuală în munca unui terapeut de cuplu, EFT și nu numai, scopul final fiind acela de a ajuta cuplurile să își asume noi riscuri care vor face posibilă o conectare sexuală mai intensă.

Ca de obicei, ”ușurința” terapeutului de a lucra și numi aspecte specifice este foarte importantă. Se va lucra de aceea și cu intervenții spefice pentru procesarea blocajelor ce pot apărea în mod firesc la terapeut, împiedicându-l să adreseze sexualitatea în munca sa de cabinet.

ÎÎn final, workshopul va adresa și modalitățile de integrare a unor intervenții terapeutice comportamentale de bază pe care să le indicăm cuplurilor pe măsură ce aceștia ating etapa 2 din procesul EFT. Atelierul va avea un caracter experențial, îmbinând optim aspectele teoretice cu jocul de rol.

Modulul 2 – 23 martie 2019 (locuri llmitate)

A doua zi este dedicată strict celor care au parcurs deja formarea în terapia centrată pe emoții, fiind în esență o oportunitate de supervizare de grup, cazuistică vizată fiind cea a circularității din dinamica sexuală.

Participanții sunt invitați să aducă prezentări de caz, blocaje și întrebări corelate cu procesarea sexualității în terapia centrată pe emoții.

Participanții care prezintă înregistrări video au prioritate și pot primi supervizare personalizată. In genere, pornind de la prezentările de caz, întrebări și blocaje evidențiate, se va lucra experențial pentru ca toți participanții să poată integra metode valoroase!

Mai multe despre Lieven poti afla aici: https://www.linkedin.com/in/lieven-migerode-1a853010/

Costuri:
350 lei/ modul; înscriere early bird – 15 februarie 2019: 300 lei;
640 lei / pachet; înscriere early bird – 15 februarie 2019: 570 lei;
Recomandă oportunitatea unui coleg din afara comunității EFT și ai reducere 10 %.

Înscriere se realizează prin completarea formularului Google de mai jos: https://goo.gl/forms/3Qk2E5xYlqE9XcNx1

Pentru detalii suplimentare: contact@psiris.ro/ 0755 690 033.