GRUP DE FORMARE ÎN TERAPIA SISTEMICĂ CENTRATĂ PE EMOȚII (SESIUNEA 1)

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 04/12/2020 - 06/12/2020
All Day

Categories


Programul de formare continuă

Formare în psihoterapie sistemică centrată pe emoții (PFSEFT)

inițiat în cadrul Asociației de Psihoterapie Centrată pe Emoții pentru Cuplu și Familie,  construit să ofere absolvenților posibilitatea atestării profesionale în specialitatea psihoterapie / competența generală în psihoterapie, pentru treapta de psiholog practicant sub supervizare, conform procedurilor și normelor metodologice formulate de Colegiul Psihologilor din România debutează ON-LINE cu acest prim modul introductiv- seria 2 2020.

Detaliile complete despre structura programului care se va desfășura de-a lungul a 2 ani, 18 module, aici!

Echipa de formatori, coordonată de dr. Simona HERB, poate fi de asemenea consultată, aici!

Înscrierea preliminară se face prin completarea formularului:

https://forms.gle/1dHQUgnC8LqZphG97

Ulterior, veți fi contactat prin email/ și sau telefonic pentru a finaliza înscrierea prin completarea dosarului. 

Politica de costuri:

1100 ron/ sesiune de formare

IMPORTANT: Oferim o bursă de studiu, cu o reducere de 50 % din cost total candidatului care se înscrie și ne demonstrează, prin intermediul scrisorii de motivație, și nu numai, interesul său deosebit față de abordarea centrată pe emoții. Bursa presupune revizuirea anuală pentru a ne asigura că oferim acest beneficiu unei persoane pasionate de metodă.
De asemenea, reducere 10 % pentru cursanții care se angajează la plata costului total al formării, în 3 tranșe egale (start formare, luna 8 și luna 15 de formare din primele 24 de luni).

Începem on-line, iar deîndată ce putem reveni în sală, vom avea 3 centre de organizare a grupelor: Iași, București, Cluj-Napoca; dacă sunteți din alte orașe ale țării, vă rugăm să analizați, în avans, cărui centru v-ați putea alătura, când va fi posibil!

Detalii: contact@psiris.ro; Simona HERB/ Alina DIACONIȚĂ, tel: 0763 607 036