Dr. Sue Johnson in România

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 23/05/2020 - 24/05/2020
10:00 am - 2:00 pm

Location
Auditorium Pallady

Categories


TEORIA ATAȘAMENTULUI ÎN ACȚIUNE: DRUMUL SPRE ”ACASĂ” ÎN PSIHOTERAPIE
23 MAI 2020, 10.00 – 17.00
Eveniment adresat cu precădere psihologilor, psihoterapeuților, psihiatrilor, indiferent de formarea de bază

Evenimentul se află în curs de acreditare de către Colegiul Psihologilor și Colegiul Medicilor din România

Într-un context practic în care sute de modele de intervenție provoacă psihoterapeuții când trebuie să aleagă modalitatea potrivită de a sprijini clienții, teoria atașamentului oferă terapeuților un cadru de lucru coerent ce permite înțelegerea problemelor dintr-o cheie ce ii poate aduce apoi ”acasă” unde este echilibru, autonomie sănătoasă și interconectare.

Terapia centrată pe emoții, epitom al intervențiilor bazate pe atașament, poate fi acum aplicată în diferite contexte, nu doar în terapie de cuplu.

Creatoarea acestei abordări terapeutice, dr. Susan Johnson sosește în România, la invitația Asociației de Psihoterapie Centrată pe Emoții pentru Cuplu și Familie, pentru a ne conduce prin secretele paradigmei ce oferă principii specifice de intervenție pentru clienți cu depresie, anxietate, relații stresante.

Prezentarea ne va conduce prin aceste principii și modalitatea lor de aplicare în sesiuni de terapie individuală și de cuplu cu scopul final de a transforma sistemul relațional și a reconstrui imaginea de sine a clientului/ clienților.

Veți afla cum:

Folosim teoria atașamentului ca pe o hartă pentru schimbarea individuală și diadică
Asamblăm și adâncim implicarea emoțională în cadrul unei sesiuni de terapie
Coreografiem momente emoționale reper pentru a facilita “Expansiunea Sineului” și momente de schimbare de tip “Ține-mă strâns în brațe”.

CONECTARE EMOȚIONALĂ ȘI DESCIFRAREA CODULUI IUBIRII: REVOLUȚIONAREA RELAȚIONĂRII SĂNĂTOASE
24 mai 2020, 10.00- 14.00
Eveniment adresat publicului larg

Workshop-ul prezintă mecanismele prin care circuitele neuronale adulte pot fi rescrise prin conectare emoțională facilitată de experiențe emoționale corective, într-un mediu securizat de tip ”rai sigur”.

Dr. Susan Johnson sosește în România, la invitația Asociației de Psihoterapie Centrată pe Emoții pentru Cuplu și Familie, pentru a ne conduce prin secretele paradigmei ce oferă ÎMBUNĂTĂȚIRI:

ale sănătății fizice, în special sistemul nostru imunitar și sănătatea inimii noastre;
ale rezilienței psihice – vom fi mai puțin vulnerabili față de depresie sau anxietate;
ale relaționărilor noastre – vom fi mai deschisi față de partenerul de viașă, membrii familiei, prieteni, colegi apropiați, etc
devenim părinți mai buni, învățându-i pe copii noștri o metodă pozitivă de a gestiona emotiile si de a se conecta cu ceilalti;
devenim mai liberi, mai puternici si mai increzatori in fortele proprii
vom accepta despartirile inerente cu mai putina suferinta.

Detalii complete despre pachetele de costuri și procedura de înscriere:
https://meetsuejohnson.ro/ro/acasa/