Core Skills Plus – sinele terapeutului

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/11/2018 - 18/11/2018
All Day

Location
Bucureşti

Categories


Core Skills Plus – Competențe avansate în Terapia centrată pe emoții – susținut de dr. Simona Herb, trainer acreditat EFT

În continuarea şi completarea formării în Terapia centrată pe emoții, Simona susține un master class ce abordează specificul dezvoltării sinelui terapeutului, în special pentru momentele în care, desi urmați procesul, ceva nedefinit pare să blocheze progresul alaturi de cuplurile voastre.

Ca terapeut, urmărim și gestionăm o varietate de variabile de-a lungul unei singure ședințe, incluzând istoria fiecărui client, strategiile de atașament, modelele de comportament, procesul prezent, s.a.m.d.

În plus, în orice moment al ședinței, poate interveni necesitatea de a ne gestiona și orice procese personale, experiența noastră în prezentul ședinței.

În această etapă se va lucra mai intens și se va intra în zone vulnerabile, ale noastre ale tuturor, dar în spiritul modelului – cu blândețe și empatie neobosită.

Conținuturi abordate:
– Lucrul cu clienții dinâuntru spre afară
– Aducerea sinelui terapeutului în procesul prezent
– Explorarea strategilor proprii de atașament, dinamicii relaționale cu evitanții/ urmăritorii, imaginii de sine și de ceilalți
– Mindfulness și compasiune de sine

Trainingul se adresează doar psihoterapeuților ce au finalizat minim al doilea pas în formarea EFT (Core Skills 1), indiferent de perioada în care a fost el organizat. Cursul NU este obligatoriu ca parte din procesul de acreditare ca terapeut EFT, NU este cerut de ICEEFT.

Participanții pot pregăti o înregistrare de 15-20 minute, dar nu este condiție obligatorie de participare
.
Preț: 400 ron / persoană

Înscriere:
https://goo.gl/forms/FNExqszu9xJQJBpj1
Detalii suplimentare: contact @psiris.ro; 0755690033

LOCURI LIMITATE!!