Ține-mă strâns în brațe – DEDICAT TERAPEUȚILOR DIN CLUJ-NAPOCA

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/04/2016 - 17/04/2016
All Day

Location
Adresa va fi anunţată în curând.

Categories


WEEK-END INTENSIV PENTRU CUPLURILE ÎN CARE MĂCAR UN PARTENER ESTE TERAPEUT

Deja probabil că ai observat că „a ști” și „a simți” nu sunt același lucru. De aceea, chiar dacă știm teorii și lucrăm în terapie cu diverse cupluri, când vine vorba de cuplul nostru, pare că am uitat de toate și ne lăsăm prinși în același ”dans” negativ al relației. Ceea ce ne ajută cu adevărat și creează schimbare autentică este EXPERIMENTAREA. De aceea, vă invit să experimentați programul pentru cupluri ”Ține-mă strâns în brațe” pentru terapeuți.

Programul are o durată de 15 ore care se vor împărți în 2 zile:

La sfârșitul acestui program, veți putea:

– Să ieșiți din rolul de terapeut și să deveniți voi înșivă în relația romanticăceea ce vă va permite să întăriți relația;
– Să aprofundați relația, în timp ce partenerul învață câte ceva despre Terapia centrată pe emoții (nu mai e nevoie sa îi explici în cuvinte);
– Să profitați de un timp împreună în cuplu terapeut/non-terapeut și să ajungeți la esență (o atmosferă total suportivă pentru ambii parteneri);
– Să empatizați cu clienții și să aveți un proces paralel de dezvoltare;
– Să învățați în cea mai bună modalitate posibilă – experimental.

În fiecare modul vei învăța despre:

 

  • Înțelegerea iubirii și a atașamentului – obiectivul acestui modul este de a creiona un model al iubirii romantice și al relației.
  • Cum iubirea poate să o ia pe căi greșite: demonii comunicării – vom evidenția în acest modul cum intrăm în cicluri negative de certuri, conflicte, dialoguri care nu funcționează.
  • Să găsim punctele sensibile în demonii dialogurilor – vom afla care sunt momentele centrale și indicatorii care apar atunci când partenerii intră în conflict.

Parcurgerea primelor 3 module are drept consecință eliminarea tensiunii din relație, și pregătește cuplul pentru un nou tip de comunicare, care construiește și consolidează legătura emoțională dintre ei.

  • Rezolvarea greșelilor și crearea unei baze sigure: revenirea la un moment dificil – în acest modul vom intra mai profund în experiența fiecărui individ și a fiecărui cuplu pentru a observa “dansul” în care suntem prinși în momentele dificile.
  • A deveni deschis și sensibil pentru celălalt – este un modulul în care se intră pe terenul foarte sensibil al exprimării rănilor de atașament (se analizează o experiență personală, a unei temeri cu privire la părăsire sau respingere).
  • A ierta și a recăpăta încrederea – obiectivul acestui modul îl reprezintă procesul iertării.
  • Mângâierile tandre și sincronizarea sexuală – de obicei certurile, conflictele și neînțelegerile din viața de zi cu zi se reflectă și în „dansul sexual” al partenerilor.
  • Menținerea iubirii și preocuparea pentru relație – „dragostea este asemenea unei limbi străine, dacă nu o exersezi, începi să o uiti”. La final de program, vom descoperi modalități de a avea grijă de relație, de a o menține vie odată ce este vindecată, de a o proteja. Relația de cuplu satisfăcătoare este sursa noastră de energie.

Despre trainer

„M-am regăsit şi mi-am înţeles misiunea în psihoterapie, ramura în care m-am format şi în care profesez în prezent. Sunt psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie. Este o specializare care se potriveşte cu calităţile ce mă definesc: empatie, comunicativitate, toleranţă şi iubire faţă de oameni. M-am specializat în Statele Unite ale Americii în psihoterapia centrată pe emoţii sub indrumarea extraordinara a Dr. Sue Johnson”, Psihoterapeut Simona HERB.

Preț: 400 RON/cuplu
Înscrieri la contact@psiris.ro
*Se organizează în orice oraș unde se strâng minim 5 cupluri.

Cursul este organizat în parteneriat cu Cis Improve.